Aikido-Life

C U R S U R I   D E  A I K I D O – L I F E

Vă invităm la cursurile de Aikido-Life unde puteţi să descoperiţi impreună cu Shihan Ioan Grigorescu   (fondator   Aikido-Life   având competenţe în:   Aikido,  Karate,  Judo, Wushu,  Tai Chi, Systema şi discipline pentru dezvoltarea energiilor interne: Qi Gong, Nei Gong,  Nei  Dan,   Miao  Tong)   noi metode   de   gândire şi aplicare a filozofiei şi principiilor de bază ale vieţii, ca principii fundamentale în practica Aikido – Life. Astfel, vom avea ocazia sa ne redescoperim împreuna şi să acordăm mai multă încredere capacitaţilor mentale şi fizice de care deja dispunem.

Despre

D E S P R E  A I K I D O – L I F E

 

  Aikido-Life este o şcoală nouă de Arte marţiale care a prins contur din dorinţa de a practica exerciţii de luptă cât mai diverse, fără a fi limitat de tehnici şi filozofii impuse şi formale.

  Iniţial, acestea din urmă m-au transformat într-un tributar al tiparelor, ne ajutându-mă să experimentez şi sa mă ghidez după principiile morale ale Aikido-Life aplicate şi ca mod de viață (trăite în Dojo şi înafara acestuia), însă ulterior am înţeles nevoia de a mă desprinde de tipare pentru a evolua/progresa.

Toate acestea împreună pot deveni un mod de viaţă pentru fiecare.

Recomand practicarea Aikido-Life celor care doresc o experienţă nouă în a descoperi filozofii, stiluri diferite de antrenament şi de viața.

  Experienţa în lucrul cu adulţii, tinerii şi mai ales copiii, care s-au dovedit a fi cei mai atraşi de acestă formă de manifestare a Aikido-Life, au scos în evidenţă o mai buna trăire a valorilor umane (gândire corectă, autocontrol, încredere în   sine, obţinerea de rezultate mai bune la şcoală şi în alte domenii).

Ioan Grigorescu
0724511735

Fondator AIKIDO-LIFE

 

 

F E D E R A T I A       D E        A I K I D O – L I F E            –  prezentare  –

 

Contact

Adresă
Srt. Bradesti Nr. 8 – 10 ( Zona: Obor, Lizeanu )
București, Sector 2

 

DATORITA COVID-19  ANTRENAMENTELE SE SUSPENDA PANA LA O DATA CE VA FI COMUNICATA ULTERIOR !!!

 

Program :
COPII : Luni—Miercuri—Vineri:  gr.1 – 16:30  ;  gr.2 – 18:00;
ADULTI : Luni si Miercuri: 19:30–21:00;

Copii + Adulti : Sambata : 9:00-11:00;

Curs pentru cultivarea si dezvoltarea KI-ului :
Vineri: Ora – 19:30  si  Sambata: Ora – 11:00;

Harta: -Coordonate-